✔️ Onbeperkt printen & digitaal nagestuurd        ✔️ De hoogste kwaliteit & beste service        ✔️ Persoonlijk ontwerp op iedere foto    5,0 ★★★★★ Google reviews

Order photobooth simple

Klick Cube Photobooth huren

Photobooth Huren Trustpilot 4.9/5 van 19 reviews

vanaf €349

Prijs is inclusief:

Onbeperkt foto's en digitale kopieën 
Hoogste kwaliteit foto's en service
Gepersonaliseerde fotostrip 
Eenvoudig te bedienen
Bezorging, installatie en ophalen*

 

Na het doen van een aanvraag nemen wij binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op zodat jou evenement nooit meer vergeten wordt!

Turning moments into Memories

Wij staan klaar voor jou en maken samen van elk evenement een Klickend evenement.
Photobooth Huren Whatsapp Image 2023 06 13 At 20.23.42Photobooth Huren Pixelcut Export 7Photobooth Huren Whatsapp Image 2023 05 29 At 15.49.33 E1686652559746Photobooth Huren Whatsapp Image 2023 06 23 At 16.12.46Photobooth Huren Pixelcut Export 11Photobooth Huren Whatsapp Image 2023 06 23 At 16.12.41
Veelgestelde vragen
Kan je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact op met ons serviceteam.nnnnn
Wat is inbegrepen bij de huur van een photobooth van Klick Memories?u0026nbsp;
Bij de huur van een van onze photobooths krijgt u een onbeperkt aantal prints, digitale kopieën van alle foto’s, transport en installatie op uw locatie.
Kan de photobooth en andere producten worden aangepast aan ons evenement-thema?u0026nbsp;
Absoluut! We bieden verschillende opties voor aangepaste fotokaders, props, ballonnen aan om ervoor te zorgen dat de photobooth perfect past bij uw evenementthema. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
Hoe lang duurt het voordat de foto's beschikbaar zijn?u0026nbsp;
Onze photobooth print de foto's direct na het nemen van de foto's. U en uw gasten kunnen de prints dus direct meenemen en delen. Daarnaast ontvangt de organisatie van het evenement binnen 48 uur na het evenement ook digitale kopieën van alle foto's.
Wat gebeurt er als er een technisch probleem optreedt tijdens ons evenement?u0026nbsp;
Onze photobooths worden voor en na elk event gecontroleerd en onderhouden om technische problemen te beperken. In het zeldzame geval dat er toch een probleem optreedt, staat ons team klaar om het snel op te lossen.u0026nbsp; u0026nbsp;
Wanneer wordt het digitale album naar mij opgestuurd?
Het digitale album wordt op dinsdag of woensdag verstuurd in de week na uw boeking.
Kan ik extra's toevoegen bij mijn photobooth, zoals een backdrop, lichtletters/cijfers XL of een fotoalbum?
Ja, dit is mogelijk. Nadat u de photobooth heeft gekozen, kunt u extra's toevoegen.
Hoe wordt de photobooth geïnstalleerd?
Bij aankomst kiest de bezorger samen met u de beste locatie voor de photobooth. Deze locatie kan niet meer gewijzigd worden na installatie, omdat onze bezorger meerdere leveringen per dag heeft. Na installatie krijgt u een uitleg over het gebruik van de photobooth en wat te doen bij een storing.
Wat moet ik doen tijdens het evenement als er problemen zijn met de photobooth?
Bij problemen die niet in de storingslijst staan, kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons noodnummer +31 6 42631700. Gebruik dit nummer alleen voor dringende zaken.
Wat gebeurt er na het evenement?
Probeer niet zelf de photobooth te demonteren of terug in de kist te plaatsen. Onze bezorger zal dit de volgende dag doen. Dit is belangrijk omdat de photobooth zwaar is en op een specifieke manier moet worden ingepakt.
© 2024 Klick, onderdeel van mindforbusiness.nl - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu