✔️ Onbeperkt printen & digitaal nagestuurd        ✔️ De hoogste kwaliteit & beste service        ✔️ Persoonlijk ontwerp op iedere foto    5,0 ★★★★★ Google reviews

Extra's voor bij een Photobooth Huren

Photobooth huren bij Klick Memories

Verkleedkist voor bij een photobooth huren

Verkleedkist Huren voor Extra Plezier bij je Photobooth.Wil je je photobooth ervaring naar een hoger niveau tillen? Huur een photobooth bij ons en voeg een verkleedkist toe voor extra plezier en creativiteit. Onze verkleedkist zit boordevol leuke en gekke kostuums, hoeden en accessoires die je gasten kunnen gebruiken om hun foto's nog leuker te maken. Een photobooth huren met een verkleedkist zorgt voor onvergetelijke momenten en hilarische foto's. Huur een photobooth en maak je evenement compleet met onze fantastische verkleedkist. Wil jij een photobooth huren? Klik dan hieronder om een offerte aan te vragen.
Photobooth Huren Verkleedkist
Photobooth Huren Fotoalbum

Fotoalbum voor bij een photobooth huren

Voeg een fotoalbum toe bij een Photobooth Huren. Wil je de herinneringen aan je evenement op een speciale manier bewaren? Huur een photobooth bij ons en voeg een prachtig fotoalbum toe om alle geweldige foto's in te plakken. Een photobooth huren is al een fantastische manier om je gasten te vermaken, maar met een fotoalbum kun je deze momenten vereeuwigen. Het fotoalbum biedt ruimte voor al favoriete foto's van je gasten en zorgt ervoor dat je ze steeds opnieuw kunt bekijken. Daarbij kunnen de gasten er ook iets bij schrijven. Ons fotoalbum is inclusief pennen, stiften en lijm. Huur een photobooth en voeg een fotoalbum toe om je herinneringen op een mooie en tastbare manier te bewaren. Wil jij een photobooth huren? Klik dan op de knop hieronder om een offerte aan te vragen.

Een photobooth huren bij Klick Memories

Wil jij een photobooth huren? Dan zit je goed bij Klick Memories. Wij zijn het toonaangevende photobooth verhuur bedrijf die zich onderscheidt door zijn onwrikbare toewijding aan kwaliteit. Bij elk evenement, van intieme familiebijeenkomsten tot grootschalige bedrijfsfeesten, zorgt Klick Memories ervoor dat hun photobooths van topklasse zijn, uitgerust met de nieuwste technologie voor prachtige beelden. Onze professionele service, vriendelijke personeel en het vermogen om elk speciaal moment vast te leggen, maken ons een favoriete keuze. Klick Memories streeft ernaar niet alleen foto's te leveren, maar echte, tastbare herinneringen die de essentie van elke gelegenheid weerspiegelen. Een photobooth huren gaat heel makkelijk, door op de knop met 'Photobooth huren' te klikken boven aan het scherm.
Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenVintage Photobooth Huren
Veelgestelde vragen bij een photobooth huren
Wilt u een photobooth huren maar kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem contact op met ons klantenservice.
Wat gebeurt er na mijn boeking?
U ontvangt 3 dagen voor het evenement een bevestiging met het exacte tijdstip waarop onze bezorger de photobooth komt leveren. Het is belangrijk dat u op dit tijdstip aanwezig bent vanwege de strakke routeplanning.
Kan ik mijn eigen design kiezen voor de fotostrip?
Ja, u krijgt een link zodra u een boeking heeft geplaatst. Hier kunt u uw specifieke wensen doorgeven voor het design van de fotostrip.
Komt er meteen een fotostrip uit de photobooth?
Ja, er komt meteen een fotostrip uit de photobooth. Het zijn twee exemplaren die precies door het midden worden gesneden.
Waarom ontvang ik niet meteen mijn foto via e-mail als ik mijn e-mailadres hebt ingevuld?
Dit komt doordat de photobooth eerst met het internet verbonden moet zijn.
Wanneer wordt het digitale album naar mij opgestuurd?
Het digitale album wordt op dinsdag of woensdag verstuurd in de week na uw boeking.
Kan ik extra's toevoegen bij mijn photobooth, zoals een backdrop, lichtletters/cijfers XL of een fotoalbum?
Ja, dit is mogelijk. Nadat u de photobooth heeft gekozen, kunt u extra's toevoegen.
Hoe wordt de photobooth geïnstalleerd?
Bij aankomst kiest de bezorger samen met u de beste locatie voor de photobooth. Deze locatie kan niet meer gewijzigd worden na installatie, omdat onze bezorger meerdere leveringen per dag heeft. Na installatie krijgt u een uitleg over het gebruik van de photobooth en wat te doen bij een storing.
Wat moet ik doen tijdens het evenement als er problemen zijn met de photobooth?
Bij problemen die niet in de storingslijst staan, kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons noodnummer +31 6 42631700. Gebruik dit nummer alleen voor dringende zaken.
Wat gebeurt er na het evenement?
Probeer niet zelf de photobooth te demonteren of terug in de kist te plaatsen. Onze bezorger zal dit de volgende dag doen. Dit is belangrijk omdat de photobooth zwaar is en op een specifieke manier moet worden ingepakt.

Onze partners die bij ons een photobooth huren

Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth Huren
© 2024 Klick, onderdeel van mindforbusiness.nl - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu