✔️ Onbeperkt printen & digitaal nagestuurd        ✔️ De hoogste kwaliteit & beste service        ✔️ Persoonlijk ontwerp op iedere foto    5,0 ★★★★★ Google reviews

Lichtletters huren? Lichtcijfers huren?
Dat kan bij Klick Memories

Photobooth Huren Trustpilot 4.9/5 van 978 reviews

Lichtletters huren?
Lichtcijfers huren?

XL lichtletters en XL lichtcijfers huren voor elk evenement.  Wil jij lichtcijfers en/of lichtletters huren voor je evenement? Dan zit je goed bij Klick Memories. Of je nu op zoek bent naar een unieke manier om je evenement te verlichten of een persoonlijke touch wilt toevoegen, wij hebben precies wat je nodig hebt. Onze handgemaakte XL lichtletters en lichtcijfers zijn perfect voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en meer. Voeg een opvallend element toe aan je feest met onze hoogwaardige en stijlvolle lichtdecoraties. Lichtletters huren of lichtcijfers huren? Wij helpen je graag verder! Lees verder en ontdek hoe onze XL lichtletters en lichtcijfers jouw evenement onvergetelijk kunnen maken! Direct lichtletters/cijfers huren? Klik dan op photobooth huren om ze toe tevoegen aan je offerte. (wij leveren deze niet zonder dat je bij ons een gaat photobooth huren.)
Photobooth Huren 7Photobooth HurenXl Lichtcijfers Huren
Mooie Lichtletters HurenMooie Lichtletters HurenXl Lichtletters Huren
Photobooth Huren

XL Lichtletters Huren

Lichtletters huren voor een spectaculaire uitstraling.  Bij het huren van onze photobooths kan er ook voor kiezen om lichtletters en lichtcijfers toe tevoegen. Onze XL lichtletters zijn een prachtige aanvulling op elk evenement. Met hun indrukwekkende grootte (1mx0,6m) en heldere verlichting zorgen ze voor een oogverblindend effect dat je gasten niet snel zullen vergeten. Of het nu gaat om initialen, cijfers, namen of speciale woorden, onze XL lichtletters passen perfect bij jouw thema. Lichtletters huren was nog nooit zo eenvoudig. Voeg een sprankelende en persoonlijke touch toe aan je evenement met onze schitterende lichtletters. Klik dan op photobooth huren om ze toe tevoegen aan je offerte. (wij leveren deze niet zonder dat je bij ons een photobooth gaat huren.

XL Lichtcijfers Huren?

Maak indruk met onze XL lichtcijfers. Wil je een bijzondere verjaardag of een jubileum extra speciaal maken? Lichtcijfers huren is dan de perfecte keuze! Deze grote, verlichte cijfers zijn perfect om mijlpalen te vieren en je feest een extra feestelijke sfeer te geven. Of het nu gaat om een 30ste verjaardag, een 25-jarig jubileum of een andere speciale gelegenheid, onze XL lichtcijfers trekken zeker de aandacht. Huur XL lichtcijfers en zorg voor een onvergetelijke viering met deze opvallende decoratie. Uiteraard kan je het ook combineren door het huren van lichtletters en lichtcijfers. Wil jij lichtletters huren en/of lichtcijfers huren? Klik dan op photobooth huren om ze toe tevoegen aan je offerte. (wij leveren deze niet zonder dat je bij ons een photobooth gaat huren.)
Xl Lichtcijfers Huren

Lichtletters huren? Lichtcijfers huren? Photobooth huren?

Het kan allemaal bij Klick Memories. Wil jij een photobooth huren? Lichtletters huren of lichtcijfers huren? Dan ben je op de goede plek. Wij verhuren photobooths van de hoogste kwaliteit en met een prachtig design. Ook onze XL lichtletters en lichtcijfers zijn prachtig en helemaal met de hand gemaakt. Kijk hieronder voor een sfeer impressie zodat jij een beter idee krijg bij een photobooth huren. Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken.
Photobooth Huren Xl Lichtletters HurenPhotobooth HurenMooie Lichtletters HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenXl Lichtcijfers Huren
Veelgestelde vragen photobooth huren
Wilt u een photobooth huren maar kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem contact op met ons klantenservice. 
Wat gebeurt er na mijn boeking?
U ontvangt 3 dagen voor het evenement een bevestiging met het exacte tijdstip waarop onze bezorger de photobooth komt leveren. Het is belangrijk dat u op dit tijdstip aanwezig bent vanwege de strakke routeplanning.
Kan ik mijn eigen design kiezen voor de fotostrip?
Ja, u krijgt een link zodra u een boeking heeft geplaatst. Hier kunt u uw specifieke wensen doorgeven voor het design van de fotostrip.
Komt er meteen een fotostrip uit de photobooth?
Ja, er komt meteen een fotostrip uit de photobooth. Het zijn twee exemplaren die precies door het midden worden gesneden.
Waarom ontvang ik niet meteen mijn foto via e-mail als ik mijn e-mailadres hebt ingevuld?
Dit komt doordat de photobooth eerst met het internet verbonden moet zijn.
Wanneer wordt het digitale album naar mij opgestuurd?
Het digitale album wordt op dinsdag of woensdag verstuurd in de week na uw boeking.
Kan ik extra's toevoegen bij mijn photobooth, zoals een backdrop, lichtletters/cijfers XL of een fotoalbum?
Ja, dit is mogelijk. Nadat u de photobooth heeft gekozen, kunt u extra's toevoegen.
Hoe wordt de photobooth geïnstalleerd?
Bij aankomst kiest de bezorger samen met u de beste locatie voor de photobooth. Deze locatie kan niet meer gewijzigd worden na installatie, omdat onze bezorger meerdere leveringen per dag heeft. Na installatie krijgt u een uitleg over het gebruik van de photobooth en wat te doen bij een storing.
Wat moet ik doen tijdens het evenement als er problemen zijn met de photobooth?
Bij problemen die niet in de storingslijst staan, kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons noodnummer +31 6 42631700. Gebruik dit nummer alleen voor dringende zaken.
Wat gebeurt er na het evenement?
Probeer niet zelf de photobooth te demonteren of terug in de kist te plaatsen. Onze bezorger zal dit de volgende dag doen. Dit is belangrijk omdat de photobooth zwaar is en op een specifieke manier moet worden ingepakt.

Onze partners die bij ons een photobooth huren

Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth Huren
© 2024 Klick, onderdeel van mindforbusiness.nl - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu