✔️ Onbeperkt printen & digitaal nagestuurd        ✔️ De hoogste kwaliteit & beste service        ✔️ Persoonlijk ontwerp op iedere foto    5,0 ★★★★★ Google reviews

Backdrops bij je photobooth huren?

Photobooth Huren Trustpilot 4.9/5 van 978 reviews

Photobooth huren?
Vergeet onze backdrops niet.

Ga jij een photobooth huren? Maak je ervaring dan compleet met onze backdrops. Bij Klick Memories verhuren we niet alleen photobooths - vier unieke photobooths – moderne, moderne LED, vintage en vintage premium – maar ook prachtige backdrops om je foto's nog specialer te maken. Of je nu een photobooth huurt voor een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, onze backdrops zorgen voor de perfecte achtergrond. Lees verder om al onze backdrops te bekijken. Wil je direct een photobooth huren en daarbij een backdrop toevoegen? Dan kan dat ook. Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken en een offerte aan te vragen.
Backdrop Photobooth HurenPhotobooth HurenBackdrop Photobooth Huren
Backdrop Photobooth HurenBackdrop Photobooth HurenBackdrop Met Photobooth Huren
Onze Backdrops Photobooth Huren

Backdrops voor photobooth huren, 1 tot en met 4

Maak indruk met professionele photobooth backdrops.Onze photobooth backdrops geven elke foto een professionele en mooiere uitstraling. Het huren van een photobooth met een hoogwaardige achtergrond zorgt ervoor dat je gasten er extra top uitzien op de foto's. Ook trekt een backdrop extra de aandacht zodat meer mensen op de foto willen staan. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, een goede photobooth achtergrond is onmisbaar. Huur een photobooth en voeg een van onze professionele backdrops toe voor de perfecte fotomomenten. Wil jij een photobooth huren met een backdrop? Klik dan hieronder om een offerte aan te vragen!

Backdrops voor photobooth huren, 5 tot en met 8

Geef je foto's extra flair met unieke photobooth achtergronden.Onze unieke backdrops maken je photobooth ervaring compleet. Het huren van een photobooth met een speciale achtergrond zorgt ervoor dat je evenement zich onderscheidt, dat de mensen strak en duidelijk op de foto staan, en dat de photobooth extra opvalt voor de gasten. Of je nu een formeel of informeel feest organiseert, een unieke photobooth achtergrond maakt elk moment bijzonder. Huur een photobooth en kies een van onze unieke backdrops om je evenement onvergetelijk te maken. Wil je een photobooth huren? Klik dan hieronder om een offerte aan te vragen!
Onze Backdrop Voor Photobooth Huren
Onze Backdrops Voor Photobooth Huren

Backdrops voor photobooth huren, 9 tot en met 12

Kies uit flexibele backdrop opties voor je photobooth. Wij bieden een scala aan flexibele backdrops die perfect passen bij elke gelegenheid. Het huren van een photobooth met een flexibele achtergrondoptie betekent dat je eenvoudig kunt afstemmen op de sfeer van je evenement. Wat voor kleur of thema het ook is, een goede photobooth achtergrond verhoogt de beleving van je gasten. Huur een photobooth bij ons en maak je keuze uit onze flexibele backdrops voor een geweldige fotobeleving. Wil jij een photobooth huren? Klik dan hieronder om een offerte aan te vragen!

Backdrops voor photobooth huren 13 tot en met 16

Verhoog de sfeer met onze photobooth backdrops.Het huren van een photobooth is de perfecte manier om je evenement onvergetelijk te maken. Met onze diverse backdrops zorg je voor een geweldige achtergrond voor al je foto's. Een goede photobooth achtergrond kan het verschil maken, waardoor elke foto er beter uitziet. Huur een photobooth bij ons en kies uit onze prachtige backdrops voor de ultieme fotobeleving. Wil je een photobooth huren? Klik dan  hieronder om een offerte aanvraag te doen!
Onze Backdrops Voor Photobooth Huren

Backdrops voor een photobooth huren

Wil jij een photobooth huren voor wat voor evenement dan ook? Dan ben je bij Klick Memories aan het juiste adres. Wij verhuren photobooths van de hoogste kwaliteit en met een prachtig design. Daarnaast bieden we een scala aan backdrops die perfect passen bij jouw thema en sfeer. Onze photobooths en backdrops zorgen voor onvergetelijke herinneringen en veel plezier op jouw evenement. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie zodat je een beter idee krijgt van wat een photobooth huren inhoudt. Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken.
Xl Lichtletters HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenBackdrop Met Photobooth Huren
Veelgestelde vragen voor photobooth huren
Wilt u een photobooth huren maar kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem contact op met ons klantenservice.
Wat gebeurt er na mijn boeking?
U ontvangt 3 dagen voor het evenement een bevestiging met het exacte tijdstip waarop onze bezorger de photobooth komt leveren. Het is belangrijk dat u op dit tijdstip aanwezig bent vanwege de strakke routeplanning.
Kan ik mijn eigen design kiezen voor de fotostrip?
Ja, u krijgt een link zodra u een boeking heeft geplaatst. Hier kunt u uw specifieke wensen doorgeven voor het design van de fotostrip.
Komt er meteen een fotostrip uit de photobooth?
Ja, er komt meteen een fotostrip uit de photobooth. Het zijn twee exemplaren die precies door het midden worden gesneden.
Waarom ontvang ik niet meteen mijn foto via e-mail als ik mijn e-mailadres hebt ingevuld?
Dit komt doordat de photobooth eerst met het internet verbonden moet zijn.
Wanneer wordt het digitale album naar mij opgestuurd?
Het digitale album wordt op dinsdag of woensdag verstuurd in de week na uw boeking.
Kan ik extra's toevoegen bij mijn photobooth, zoals een backdrop, lichtletters/cijfers XL of een fotoalbum?
Ja, dit is mogelijk. Nadat u de photobooth heeft gekozen, kunt u extra's toevoegen.
Hoe wordt de photobooth geïnstalleerd?
Bij aankomst kiest de bezorger samen met u de beste locatie voor de photobooth. Deze locatie kan niet meer gewijzigd worden na installatie, omdat onze bezorger meerdere leveringen per dag heeft. Na installatie krijgt u een uitleg over het gebruik van de photobooth en wat te doen bij een storing.
Wat moet ik doen tijdens het evenement als er problemen zijn met de photobooth?
Bij problemen die niet in de storingslijst staan, kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons noodnummer +31 6 42631700. Gebruik dit nummer alleen voor dringende zaken.
Wat gebeurt er na het evenement?
Probeer niet zelf de photobooth te demonteren of terug in de kist te plaatsen. Onze bezorger zal dit de volgende dag doen. Dit is belangrijk omdat de photobooth zwaar is en op een specifieke manier moet worden ingepakt.

Onze partners die bij ons photobooths huren

Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth Huren
© 2024 Klick, onderdeel van mindforbusiness.nl - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu