✔️ Onbeperkt printen & digitaal nagestuurd        ✔️ De hoogste kwaliteit & beste service        ✔️ Persoonlijk ontwerp op iedere foto    5,0 ★★★★★ Google reviews

Photobooth Huren?
Bekijk onze photobooths hieronder

Photobooth Huren Trustpilot 4.9/5 van 978 reviews

Photobooth huren?
Dit zijn onze photobooths.

Fotobooths huren / photobooths huren voor elk evenement. Welkom bij onze photobooth verhuurservice! Of je nu op zoek bent naar een fotobooth, foto booth, fotobooths of photobooths... Wij hebben precies wat je nodig hebt. Het maakt niet uit hoe je het schrijft, de lol en het plezier zijn altijd gegarandeerd. Bij ons kun je kiezen uit vier unieke photobooths: de moderne photobooth, de moderne LED photobooth, de vintage photobooth en de vintage premium photobooth. Elke optie biedt een unieke ervaring die je evenement onvergetelijk maakt. Scroll door, lees verder en ontdek welke photobooth het beste bij jouw feest past! Ben je er al uit en wil jij bij ons een photobooth huren? Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken en een offerte aan te vragen.
Vintage Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth Huren
Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth Huren
Moderne Photobooth Huren

Moderne photobooth huren

Huur een moderne photobooth voor jouw evenement.  Onze moderne photobooth is perfect voor elke gelegenheid. Met zijn strakke design en geavanceerde technologie zorgt deze photobooth voor haarscherpe foto's en instant fun. Ideaal voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Photobooths huren was nog nooit zo eenvoudig. Huur een photobooth vandaag en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring. Al onze photobooths zijn uitgerust met een spiegelreflex camera en de beste printer op de markt. Wil jij een photobooth huren? Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken en een offerte aan te vragen.

Modern LED Photobooth Huren

Wat dacht je van onze spectaculaire moderne LED photobooth huren?  Wil je een photobooth huren die echt in het oog springt? Onze moderne LED photobooth is dé keuze voor jou. Met de LED-verlichting past deze photobooth perfect bij elk thema. Perfect voor zowel privéfeesten als zakelijke evenementen. Huur een photobooth die niet alleen geweldige foto's levert, maar ook een visueel spektakel creëert. Onze photobooths zijn voorzien van een spiegelreflexcamera en de beste printer die beschikbaar is. Wil jij ook een photobooth huren? Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken en een offerte aan te vragen.
Moderne Photobooth Huren
Vintage Photobooth Huren

Vintage Photobooth Huren

Voeg een nostalgisch tintje toe door onze vintage photobooth te huren.Onze vintage photobooth combineert klassieke charme met moderne functies. Deze photobooth huren is een hit op bruiloften, feesten en jubileums. Als je op zoek bent naar een manier om je gasten een unieke ervaring te bieden, dan is het huren van onze vintage photobooth de perfecte keuze. Photobooths huren was nog nooit zo stijlvol en eenvoudig. Onze photobooths hebben de beste printer op de huidige markt en een ingebouwde spiegelreflexcamera zodat wanneer jij een photobooth huurt, je de hoogste kwaliteit fotos zult hebben. Wil jij ook een photobooth huren? Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken en een offerte aan te vragen.

Vintage Premium Photobooth Huren

Ervaar luxe en een wow-effect met onze vintage premium photobooth.Voor een nog uniekere ervaring kun je onze vintage premium photobooth huren. Deze photobooth biedt een luxe maar vintage afwerking. Wat deze unieker maakt is de grootte van de photobooth. Wil jij een photobooth huren voor een ongeëvenaarde fotobooth ervaring? Dan is dit je mannetje. Ideaal voor chique bruiloften, galafeesten en exclusieve evenementen. Huur een photobooth die klasse en elegantie uitstraalt en maak een blijvende indruk op je gasten. Ook deze photobooth is uitgerust met een spiegelreflex camera en de beste printer op de markt. Wil jij deze photobooth huren? Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken.
Vintage Premium Photobooth Huren

Photobooth huren bij Klick Memories

Wil jij een photobooth huren voor een evenement, bruilof, feest of wat voor evenement dan ook? Dan zit je goed bij Klick Memories. Wij verhuren photobooth van de hoogste kwaliteit en met een prachtig design. Kijk hieronder voor een sfeer impressie zodat jij een beter idee krijg bij een photobooth huren. Huur een photobooth bij Klick Memories door op de knop te klikken.
Photobooth HurenPhotobooth Huren
Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth Huren
Photobooth Huren
Veelgestelde vragen Photobooth huren
Wilt u een photobooth huren maar kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem contact op met ons klantenservice.
Je gaat een photobooth huren: wat gebeurt er nadat jouw boeking bevestigd is?
U ontvangt 3 dagen voor het evenement een bevestiging met het exacte tijdstip waarop onze bezorger de photobooth komt leveren. Het is belangrijk dat u op dit tijdstip aanwezig bent vanwege de strakke routeplanning. Een photobooth huren is voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt, en wij zorgen voor alles. We komen de photobooth bezorgen, installeren en weer ophalen.
Kan ik mijn eigen design kiezen voor de fotostrip?
Ja, u krijgt een link zodra u een boeking heeft geplaatst. Hier kunt u uw specifieke wensen doorgeven voor het design van de fotostrip. Dit is inclusief in de prijs bij een photobooth huren.
Komt er meteen een fotostrip uit de photobooth?
Ja, er komt meteen een fotostrip uit de photobooth. Het zijn twee exemplaren die precies door het midden worden gesneden. 
Waarom ontvang ik niet meteen mijn foto via e-mail als ik mijn e-mailadres hebt ingevuld?
Dit komt doordat de photobooth eerst met het internet verbonden moet zijn.
Wanneer wordt het digitale album naar mij opgestuurd?
Het digitale album wordt op dinsdag of woensdag verstuurd in de week na uw boeking.
Kan ik extra's toevoegen bij mijn photobooth, zoals een backdrop, lichtletters/cijfers XL of een fotoalbum?
Ja, dit is mogelijk. Nadat u de photobooth heeft gekozen, kunt u extra's toevoegen.
Hoe wordt de photobooth geïnstalleerd?
Bij aankomst kiest de bezorger samen met u de beste locatie voor de photobooth. Deze locatie kan niet meer gewijzigd worden na installatie, omdat onze bezorger meerdere leveringen per dag heeft. Na installatie krijgt u een uitleg over het gebruik van de photobooth en wat te doen bij een storing.
Wat moet ik doen tijdens het evenement als er problemen zijn met de photobooth?
Bij problemen die niet in de storingslijst staan, kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons noodnummer +31 6 42631700. Gebruik dit nummer alleen voor dringende zaken.
Wat gebeurt er na het evenement?
Probeer niet zelf de photobooth te demonteren of terug in de kist te plaatsen. Onze bezorger zal dit de volgende dag doen. Dit is belangrijk omdat de photobooth zwaar is en op een specifieke manier moet worden ingepakt.

Onze partners

Photobooth Huren
Photobooth Huren
Photobooth Huren
Photobooth Huren
Photobooth Huren
© 2024 Klick, onderdeel van mindforbusiness.nl - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu