✔️ Onbeperkt printen & digitaal nagestuurd        ✔️ De hoogste kwaliteit & beste service        ✔️ Persoonlijk ontwerp op iedere foto    5,0 ★★★★★ Google reviews

Fotostrip designs bij een photobooth huren

Photobooth Huren Trustpilot 4.9/5 van 978 reviews

Wil jij een photobooth huren? Dan is dit inclusief fotostrips.

Wil jij een photobooth huren voor je evenement met een passende fotostrip? Dat kan! Bij ons ontwerpen wij namleijk een bijbehorende fotostrip voor jouw evenement. Dit gaat geheel in overleg met onze designer zodat jij precies krijgt wat je wilt. Wil je dit liever zelf doen dan mag dit natuurlijk ook. Huur een photobooth en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Onze photobooths zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een uniek design fotostrips, zodat iedereen een blijvende herinnering mee naar huis neemt. Een photobooth huren is onwijs makkelijk. Je hoeft alleen een offerte aan te vragen via de knop  en maak je feest tot een groot succes!
Fotostrips Voor Photobooth HurenFotostrip Design Bij Een Photobooth Huren Fotostrips Voor Photobooth Huren
Fotostrip Design Bij Een Photobooth Huren Fotostrips Voor Photobooth HurenFotostrip Design Bij Een Photobooth Huren

Prachtige fotostrips bij een photobooth huren

Uniek Fotostrip Design bij Photobooth Huren.  Wil jij een photobooth huren met een eigen fotostrip design? Huur een photobooth bij ons en personaliseer je fotostrips volledig. Maak je evenement onvergetelijk met unieke fotostrips die passen bij jouw thema. Photobooth huren was nog nooit zo creatief en leuk. Vraag nu een offerte aan en ontwerp je eigen fotostrips!
Fotostrip Design Bij Een Photobooth Huren

Een photobooth huren bij Klick Memories

Wil jij een photobooth huren voor een evenement, bruiloft, feest of ander speciaal moment?Dan ben je bij Klick Memories aan het juiste adres. Wij verhuren photobooths van de hoogste kwaliteit en met een prachtig design. Of het nu gaat om een intiem feest of een groots evenement, onze photobooths zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Kijk hieronder voor een sfeerimpressie zodat je een beter idee krijgt van wat een photobooth huren bij Klick Memories inhoudt. Huur een photobooth bij ons en voeg een vleugje magie toe aan je evenement. Klik op de knop hieronder om een offerte aan te vragen en ontdek hoe eenvoudig het is om een photobooth te huren bij Klick Memories.
Photobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenPhotobooth HurenVintage Photobooth Huren
Veelgestelde vragen bij photobooth huren
Wil jij een photobooth huren maar kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem contact op met ons klantenservice.
Wat gebeurt er na mijn boeking?
U ontvangt 3 dagen voor het evenement een bevestiging met het exacte tijdstip waarop onze bezorger de photobooth komt leveren. Het is belangrijk dat u op dit tijdstip aanwezig bent vanwege de strakke routeplanning.
Kan ik mijn eigen design kiezen voor de fotostrip?
Ja, u krijgt een link zodra u een boeking heeft geplaatst. Hier kunt u uw specifieke wensen doorgeven voor het design van de fotostrip.
Komt er meteen een fotostrip uit de photobooth?
Ja, er komt meteen een fotostrip uit de photobooth. Het zijn twee exemplaren die precies door het midden worden gesneden.
Waarom ontvang ik niet meteen mijn foto via e-mail als ik mijn e-mailadres hebt ingevuld?
Dit komt doordat de photobooth eerst met het internet verbonden moet zijn.
Wanneer wordt het digitale album naar mij opgestuurd?
Het digitale album wordt op dinsdag of woensdag verstuurd in de week na uw boeking.
Kan ik extra's toevoegen bij mijn photobooth, zoals een backdrop, lichtletters/cijfers XL of een fotoalbum?
Ja, dit is mogelijk. Nadat u de photobooth heeft gekozen, kunt u extra's toevoegen.
Hoe wordt de photobooth geïnstalleerd?
Bij aankomst kiest de bezorger samen met u de beste locatie voor de photobooth. Deze locatie kan niet meer gewijzigd worden na installatie, omdat onze bezorger meerdere leveringen per dag heeft. Na installatie krijgt u een uitleg over het gebruik van de photobooth en wat te doen bij een storing.
Wat moet ik doen tijdens het evenement als er problemen zijn met de photobooth?
Bij problemen die niet in de storingslijst staan, kunt u in noodgevallen contact opnemen met ons noodnummer +31 6 42631700. Gebruik dit nummer alleen voor dringende zaken.
Wat gebeurt er na het evenement?
Probeer niet zelf de photobooth te demonteren of terug in de kist te plaatsen. Onze bezorger zal dit de volgende dag doen. Dit is belangrijk omdat de photobooth zwaar is en op een specifieke manier moet worden ingepakt.
© 2024 Klick, onderdeel van mindforbusiness.nl - Maatwerk website door JouwNet.
crossmenu